Dideco

La cuina dels llegums. Edició rústega amb solapes

30,00€
30,00€
Consulta disponibilidad en tu tienda habitual.
Listado de tiendas Dideco.
  • Envío gratuito a partir de 50 euros.
  • Recíbelo en 48 horas. (Entregas en Península)
  • Recogida y devolución en tienda gratis.
  • Más sobre nuestra política de devoluciones
  • ¡Sé el primero en valorarlo!

    ¡Compártelo!

    Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d?àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer a elBulli va ser de llegums?

    Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Per això avui dia es consideren el superaliment del futur; no només són un dels productes més complets i amb més nutrients sinó que el seu cultiu està compromès amb la sostenibilitat del planeta.

    Descobreix en aquest llibre la seva gran versatilitat a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los. Et sorprendran i t?enamoraran!

    Características
  • Referencia: ZPT-8295358
  • ISBN: 9788408295358
  • Editorial: Planeta
  • Autor: Fundación Alícia
  • Cuéntanos tu opinión
    ¡Sé el primero en valorar este producto!

    Debes iniciar sesión para poder valorarlo